onsdag 3. juni 2009

"Voldtektsmannen var av utenlandsk opprinnelse"


Natt til sist lørdag var de 23 år gammel kvinnen på vei hjem fra fest i Drammen. To menn av utenlandsk opprinnelse skal ifølge politiet ha fulgt etter kvinnen. Hun ble slått ned bakfra og ble helt, eller delvis bevisstløs, like ved Tollbugata 15 i Drammen. Deretter ble hun voldtatt i sin egen leilighet, skrev Dagbladet. Det viser at landet trenger Demokratene.


Det er mistanke om at hun skal ha blitt voldtatt i leiligheten sin. Hun er banket opp, og har tydelige tegn til vold i blant annet ansiktet,” sa politiførstebetjent Thor Ingolf Johansen som er leder av Kriminalvakta ved Drammen politistasjon til Drammens Tidende.


Politiet karakteriserer voldtekten som svært brutal. Kvinnen brakk blant annet kjeven.
Ifølge Oslopolitiets statistikk gjelder samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter de siste tre årene personer med utenlandsk bakgrunn. I Stavanger er tre jenter voldtatt og en jente forsøkt voldtatt i byens drosjer de siste tre månedene. Alle voldtektsmennene hadde utenlandsk bakgrunn.


De alle fleste nordmenn med utenlandsk bakgrunn er selvsagt hederlige mennesker, som verken voldtar eller raner. De blir skadelidende som et resultat av politikernes manglende evne og vilje til å treffe tiltak som kan forebygge disse overfallsvoldtektene. Bare det å innføre en ordning med lukkede asylmottak ville ha hjulpet betraktelig. Automatisk utvisning av kriminelle utlendinger, ville også ha hjulpet.


Bare så synd at selv Fremskrittspartiet ikke lenger mener at slik utvisning skal skje automatisk, men kun at de bør utvises. Det åpner muligheten for at de kan få bli her i landet. I dag Demokratene igjen som det eneste parti med en klar programformulering om automatisk utvisning.


Når samtlige drosjevoldtekter i Stavanger blir utført av personer med utenlandsk bakgrunn er det nesten en selvfølge at unge jenter i Stavanger ikke lenger tør å sette seg inn i en drosje med en sjåfør som ikke er etnisk norsk. Det har ingenting med rasistiske eller diskriminerende holdninger å gjøre. Dermed rammes selvsagt de drosjesjåførene med innvandrerbakgrunn som på en hederlig måte forsøker å tjene til livets opphold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar