tirsdag 5. mai 2009

Overraskende at hver fjerde nordmann støtter innvandringen


50 prosent av alle nordmenn vil at den ikke-vestlige innvandringen til Norge skal begrenses, mens 27 prosent mener at den ikke-vestlige innvandringen skal være som i dag, viser en meningsmåling som er utført for Human Rights Service, og delvis gjengitt i Dagbladet i dag.
Personlig er jeg overrasket over at så mange som hver fjerde nordmann støtter dagens innvandring. Jeg tror ikke helt de har tatt til seg det faktum at resultatet av en videreføring av dagens innvandringspolitikk, kombinert med den høye fødselshyppigheten blant innvandrerne, vil føre til et muslimsk flertall i Norge mot slutten av dette hundreåret.
Bare i løpet av de fire årene den rødgrønne regjeringen har sittet med makten, har innvandrerbefolkningen i Norge økt med hele 41 prosent (143 300 personer). I perioden 1998 til 2008 viser tall fra SSB at den ikke-vestlige innvandringen til Norge har økt 41 ganger mer enn resten av befolkningen, skriver Human Rights Service på deres hjemmeside.
Samtidig som den muslimske befolkningsandelen både i Norge og resten av Europa vil øke, vil det føre til gradvise endringer i vårt samfunn, ettersom mange muslimer har helt andre holdninger enn den opprinnelige befolkningen. Samfunnet vil endres i en mer brutal retning.

Politikerne vil bli påvirket av de store stemmegruppene som muslimene etter hvert vil utgjøre, og mange av våre vestlige verdier vil komme under press.
Det skulle være tilstrekkelig å vise til en dansk holdningsundersøkelse foretatt forrige uke for Dansk Radio, som blant annet viste at kun 82 prosent av de danske muslimene tar klar avstand fra terror. Resten av muslimene vil ikke direkte ta avstand fra terror. Seks prosent er enig i at terror kan være akseptabelt.
Den danske justisministeren, Brian Mikkelsen, var bekymret over tallet. ”Vi bor i et rettssamfunn og et demokrati. I et samfunn som vårt burde det være alle muslimer uten unntakelse som tok skarpt avstand til terrorisme,” sa han til Dansk Radio.
Hele seks prosent av danske muslimer sympatiserer med al-Qaeda, og enda flere, 18 prosent, støtter terroristorganisasjonen Islamsk Jihad som er kjent for å sprenge israelere i luften ved hjelp av selvmordbombere. 55 prosent av danske muslimer mener det bør være forbudt å kritisere religioner, og 64 prosent mener at ytringsfriheten i visse tilfeller bør innskrenkes.
Det er liten grunn til å tro at holdningene er særlig annerledes her i Norge enn de er i Danmark. Jeg og Demokratene frykter at dette er holdninger som vil få økt oppslutning i den samlede norske befolkningen etter hvert som den muslimske befolkningsandelen blir større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar