mandag 13. april 2009

Lut lei innvandrere med kniv



To personer i 40-årene er stukket med kniv, og gjerningsmannen skal ifølge VG være en irakisk mann på omkring 25 år. Han har på seg jeans, grå hettegenser og har tynt skjegg. Søndag ble en 16 år gammel gutt slått ned med en stein og ligger nå i koma. Minst en av gjengen som angrep ham hadde innvandrerbakgrunn. For to dager siden ble en kvinner forsøkt voldtatt og stukket med kniv på et hybelhus i Oslo, av en afrikaner.

Slik vil nok nyhetsbildet fortsatt være fremover, og jeg er lut lei. Lut lei innvandrere med kniv. Vi bør forlange at de legger vekk knivkulturen sin i hjemlandet, dersom de skal bo i Norge. Mitt forslag er at alle asylsøkere og andre innvandrere, eks, ektefeller til norske statsborgere, skal bli gjort oppmerksomme på konsekvensene av å bli tatt av politiet med ulovige våpen, straks de kommer til Norge. Og konsekvensen skal være automatisk utvisning. Uansett hvor mye forfulgt i sine hjemland de påstår at de måtte være. Jeg tror rett og slett ikke på historier om at de er forfulgt og risikerer livet dersom de blir sendt hjem, dersom de samme personene bevæpner seg ulovlig vel vitende om at konsekvensen blir utvisning.

Skal vi forebygge knivstikkingen trengs det såpass dramatiske virkemidler.

Nå er selvsagt noen av knivstikkerne og voldtektsmennene norske statsborgere, som vanskelig kan utvises. Derfor må dette tiltaket kombineres med helt andre straffer enn vi har hatt tidigere. Vi bør følge Danmarks eksempel. For å få en slutt på våpenbruken mellom Hells Angels og innvandrerbander, gikk nylig Dansk Folkeparti sammen med Sosialistisk Folkeparti og danner flertall utenom den danske regjeringen for et forslag om å innføre en minstestraff på ett års fengsel for ulovlig våpenbesittelse. De to partiene oppnådde flertall for forslaget ved hjelp av de danske sosialdemokratene.

Vi bør ikke lenger tolerere knivstikkingen og volden, og vi bør se sannheten i øynene. Det er lenge siden jeg leste i en avis om en norsk ungdom som brukte kniv på et annet menneske, men det er ikke lenge siden jeg leste om en person med innvandrerbakgrunn som gjorde det.

Innvandringen har gjort Norge farligere og mer voldelig. Nå må politikeren løse det problemet de selv har bidratt til å skape. Vi i Demokratene vil i alle fall gjøre det lille vi kan.

1 kommentar:

  1. Hvorfor blande inn innvandringdebatten inn i dette innlegget.
    Det er bare å slå ned kraftig på folk med kniv eller andre våpen om de er norsk eller utenlandsk.

    SvarSlett